Hírzóna

Lopott tárgyak gazdáit keresik a makói rendőrök

Lopott tárgyak gazdáit keresik a makói rendőrök

2019. március 8., péntek
Lopott tárgyak gazdáit keresik a makói rendőrök

A rendőrök több betörésből származó szerszámgép, kéziszerszám és egy beltéri faajtó tulajdonosait keresik - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Makói Rendőrkapitányság kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. A rendelkezésre álló információk szerint a feltételezett elkövetők felújítás alatt álló lakóházakba, épületekbe törtek be, ahonnan főként elektromos szerszámgépeket, kéziszerszámokat, illetve egy beltéri faajtót vittek el. A bűncselekményeket Makó belterületén, Újszegeden, Szőregen és Szatymazon követték el 2018 június elejétől, 2019 január végéig. A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok a tulajdonosok személyesen a rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. sz.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon is érdeklődhetnek a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.