Hírzóna

Kiraboltak egy pusztaszeri benzinkutat

Kiraboltak egy pusztaszeri benzinkutat

2019. március 26., kedd
Kiraboltak egy pusztaszeri benzinkutat

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

A 18 éves V. Gusztáv és a 20 éves Cs. Róbert március elején az egyik melléképület lemezborítását megbontva jutott be a kerítéssel körbevett területre. Az ott található épületeket átkutatták és egy magasnyomású mosóval, búvárszivattyúval, fali kazánnal, más műszaki- és irodai cikkekkel, valamint gépkocsialkatrészekkel távoztak. A korábban zuhanyzóként szolgáló helyiségben a csapteleket, illetve radiátorokat lefeszítették a helyükről és azokat is magukkal vitték. Harmadik társuk, a 36 éves Cs. János a lopott tárgyak szállításában és elrejtésében segédkezett. Később az eltulajdonított dolgok egy részét a három férfi értékesítette. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.