Közlekedés

Kerülje el a belvárost a jövő hétvégén

Kerülje el a belvárost a jövő hétvégén

2019. március 29., péntek
Kerülje el a belvárost a jövő hétvégén

A TeSzedd! mozgalom önkéntes tevékenysége után, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Társaság is várostakarítást végez. Április első hétvégéjén reggel 8 és délután 4 óra között időszakos útlezárásokra, forgalomterelésekre és a parkolás korlátozására kell számítani.

A két nap során takarítás alá vont utcákon a forgalmi sávok mellett, a parkolók, az útpadkák, valamint a csapadékelvezetést biztosító keresztrácsok is tisztításra kerülnek. Kézi erő mellett seprűs takarító gépjárművekkel történik az utcák takarítása.

„A takarítást végző munkatársaink az útpályán dolgoznak, ezért kérjük a gépjárművel közlekedők türelmét és fokozott figyelmét, valamint alkalmanként segítségét is, hogy rendben és terv szerint fejezhessük be ezt a közcélú, városszépítő akciót.” – áll az SZKHT közleményében.

Április 6-án, szombaton a Bocskai, a Török, és a Jósika utcán, vasárnap pedig a Takaréktár, Feketesas, és Gogol utcán dolgoznak a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.