Hírzóna

Jó reggelt Szeged! - megtaláltuk a szegediek álommunkahelyét

Jó reggelt Szeged! - megtaláltuk a szegediek álommunkahelyét

2019. március 4., hétfő
Jó reggelt Szeged! - megtaláltuk a szegediek álommunkahelyét

Kezdje a hetet a hétvégi szegedi hírek átböngészésével!

Nagy elismerést kapott a szegedi Antavo belvárosi irodája, ugyanis megnyerték a 2018-as “Év irodája” versenyt.

Az irodát a cég társalapítója, Kecsmár Attila álmodta meg az új- Mayer házban. Az Antavo 2018 őszén nyitott, de máris kivívta a magyarországi és a nemzetközi figyelmet többek között azzal, hogy az ott dolgozók lehetnek a legboldogabb munkavállalók. Jelenleg is több nyitott helyük van, így akár szegedi szakemberek is bekerülhetnek az „álommunkahelyre.” Őrzi kivívott pozícióit a Szegedi Tudományegyetem a legjobb képzéseket rangsoroló listák alapján: az idén február végén publikált QS-rangsor szerint az orvostudományokban a 301-350. helyet birtokolja az SZTE, azonban a többi képzési ágban is előkelő helyen szerepel a legjobb vidéki magyar egyetem.

Mindez összességében azt jelenti, hogy az SZTE a világ legjobb egyetemeinek felső 2 százalékos topligájában helyezkedik el.

Eperjes Károly szerint az ördög mindig csinos volt, de soha nem olyan csinos mint mostanában.AKossuth- és Jászai Mari-díjas színművésszel készített exkluzív interjúnkat

ITT

olvashatja. A

Feketesas utcai Sörök házában

azon túl, hogy közel 400-féle különböző sör közül választhatunk, két-három hetente részt vehetünk egy-egy különleges sörkóstolón, melyen hazánk legnívósabb kézműves sörfőzői ismertetik legkiválóbb termékeiket.

A múlthéten a Fehér nyúl sörfőzde alapítói látogattak Szegedre, mi pedig megnéztük, milyen mély annak bizonyos nyúlnak ürege.

Sajnos egy szomorú hírt is közölnünk kellett vasárnap délután:

rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész.

Sporteseményekben gazdag hétvégén vagyunk túl:

aMOL-Pick Szeged férfi kézilabda csapata 26-26-os döntetlent játszott a PPD Zágráb ellen

a VELUX EHF Bajnokok ligája 14. fordulójában. Juan Carlos Pastor együttese a lengyel Wisla Plockkal csatázik majd a legjobb 16 között.

A SZEOL SC gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéd második csapatával

az NB III. Közép csoportjának 17. fordulójában. A súlylökő

Márton Anita idei legjobbjával bronzérmet nyert a glasgow-i fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.

További friss, szegedi hírekért kattintson

IDE.

Kezdődjön jól a hete!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.