Közélet

Jó Reggelt Szeged! - Bicikliút miatt vágtak ki fákat Tarjánban

Jó Reggelt Szeged! - Bicikliút miatt vágtak ki fákat Tarjánban

2019. március 20., szerda
Jó Reggelt Szeged! - Bicikliút miatt vágtak ki fákat Tarjánban

Három platánfát kellett kivágni, mert bringaút felújítás helyett inkább újat építenek több mint 280 millió forintból a József Attila sugárúton. Korábban kétszáz fát vágtak ki a Zöld Város Programban, hogy 236 férőhelyes parkolót alakítsanak ki.

Bicikliút építés zajlik nagy erővel a 47-es mentén.

A TOP-os beruházás miatt három platánfát is ki kellett kivágni. Ez szerepelt is a tervekben, így a kivitelező cég ki is vágta a fákat.

Ottjártunkkor éppen a fák gyökereit ásták ki.

A Szeviép finanszírozta Ujhelyi István szőregi házának felújítását, több tízmillió forint értékben – állítja a

Délmagyarnak adott interjúja

második részében Baranyi Sándor, a csődbe ment cég egyik tulajdonosa.

Ezek után hamar megtörte a csendet Ujhelyi István

. A szegedi európai parlamenti (EP) képviselő Baranyi Sándor, egykori Szeviép-vezér második nyilatkozata után már reagált – természetesen tolta a felelősséget. A magyarázkodása röviden összefoglalható: Fidesz. A 2019-es Gyorsasági Kajak-Kenu Világbajnokság sikeres lebonyolításának érdekében, a magyar kormány az előzetesen meghatározott összegen felül, további 3 milliárd forinttal támogatja a szegedi Maty-ér Olimpiai Központ infrastruktúrájának fejlesztését –

derül ki a Magyar Közlöny március 18-i számából.

Március 8-án már bimbózott a magnólia a szegedi Széchenyi téren, ugyanis az igazi tavasszal megérkeztek a virágok is a fákon.

Minden évben valóságos zarándoklat indul a Széchenyi téri fákhoz, rengetegen fényképezkednek a gyönyörű virágzó fákkal.

Szerdán Szegeden visszaesik a hőmérséklet.

Napközben csak 12 fokot mérhetünk, és eső is előfordulhat, de leginkább a napsütésé lesz a főszerep. Éjszaka már csak 1 fokot mérhetünk.

Ha további hírekre kíváncsi, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.