Közélet

Jó Reggelt Szeged! - A turkálók fellegvárává vált Szeged

Jó Reggelt Szeged! - A turkálók fellegvárává vált Szeged

2019. március 1., péntek
Jó Reggelt Szeged! - A turkálók fellegvárává vált Szeged

Legalább 14 használtruha üzlet van városszerte Szegeden. Sokan kellemetlennek tartják, hogy míg más városokban elegáns helyek várják minőségi termékekkel a lakosokat, addig Szegeden egyre szaporodnak a turkálók.

A szegedi turkálók helyzete több dologgal is összefüggésbe hozható. Egyrészt az IKV most 81 üres, nem lakás célú helyiséget tart számon. A városban az az általános vélekedés, hogy ezeknek

az ára elég magas, már a fővárosi díjszabással vetekszik

. Feltételezhető, hogy ezeknek az üzleteknek van akkora bevétele, hogy ki tudják termelni a négyzetméterenként akár az 1000-4500 forint közti bérleti díjat is. Ünnepélyes keretek között elindította szerdán az augusztus 21. és 25. közöttSzegeden sorra kerülő olimpiai kvalifikációs világbajnokság kampányát a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.(MKKSZ)

.

A

www.szeged2019.com

honlap elindulását és ezzel együtt a jegyértékesítés megkezdését jelző jelképes piros gombot három korábbi bajnok, Kőbán Rita, Gyulay Zsolt és Vajda Attila nyomta meg. Utóbbi azt mondta:szegediként élete egyik legnagyobb élménye volt a 2011-es vb-n a Maty-éren versenyezni és nyerni. Csütörtök délelőtt újrafestették a zebrákat a Tisza Lajos körút és a Szentháromság utca kereszteződésében. A nemrégiben felújított körút útburkolati jelei két hónap alatt szinte teljesen lekoptak –

reméljük, ezúttal tartósabbak lesznek.

Minden szükséges támogatást a határvédelemhez Csongrád megye települései továbbra is. Erről B. Nagy László, Csongrád megye 2-es választókörzetének országgyűlési képviselője beszélt a Rádió 7-nek.A politikus felidézte, a szerb-magyar határ menti településeknek 2015 óta állandó napi feladata a határvédelem, és belügyminisztérium ebben mindig segít. B. Nagy László szerint fontos munkát végeznek a határvédelemben a polgárőrök is, így az ő támogatásuk is fontos feladat.

A Szemközt című VTV-s műsorvendége voltSzeged MSZP-s országgyűlési képviselője. Korábban kiderült, több százezer forintra büntették meg Szabó Sándor MSZP-s parlamenti képviselőt. Most pedig azon méltatlankodik a városi televízióban, hogy szerinte túl sokat kellett várnia a sebészeten egy “egyszerű lábficam” miatt.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.