Közélet

Fogyasztóvédelmi elismeréseket adtak át Csongrád megyében

Fogyasztóvédelmi elismeréseket adtak át Csongrád megyében

2019. március 14., csütörtök
Fogyasztóvédelmi elismeréseket adtak át Csongrád megyében

A fogyasztóvédelmi elismerést szerdán közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a dr. Csada László-díjat alapító három szervezet, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület - írja a Vásárhely24.

Közigazgatási területen végzett munkájáértMilinker Mónika, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanára kapta az idei díjat.

Civil területen végzett munkájáért

Herczeg Imre

, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Csongrád Megyei Szervezetének alapító tagja vehette át az elismerést. Vállalkozási területen végzett tevékenységéért

dr. Kiss Zoltán

ügyvéd kapta az idei díjat, aki 2012 óta a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Független Békéltető Testület választott tagja. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.