Sport

Ez a meccs más, mint a többi

Ez a meccs más, mint a többi

2019. március 16., szombat
Ez a meccs más, mint a többi

Jön az év első Szeged-Veszprém csúcsrangadója. Nem csak a csapatok, a szurkolók is felfokozott hangulatban várják a meccset.

– Minden esetben fokozott érdeklődés övezi a magyar kézilabda El Classicóját, ezt mi sem jelzi jobban, minthogy pillanatok alatt elfogyott az összes jegy a találkozóra – kezdte Csapó „Csapszi” Attila, a MOL-Pick Szeged vezérszurkolója. – A szívem azt mondatja velem, hogy az aktuális forma nem számít ilyen esetben, ugyanakkor kicsit tartok attól, hogy nem lesz ez olyan sima meccs, mint az őszi – már ha azt egyáltalán annak lehet nevezni – tette hozzá. – Biztos vagyok benne, hogy a szurkolótábor mindent megtesz majd azért, hogy átsegítse a csapatot a holtpontokon, és belehajszolja a srácokat a győzelembe – fogalmazott Attila. Hozzátette, vasárnapra nem készülnek különleges koreográfiával, azt a bajnoki döntőre tartogatják.

A fanatikus szerint a derbi varázsához még egy PSG vagy egy Barcelona elleni összecsapás sem érhet fel. – A Veszprémmel való rivalizálásunk miatt ez a mérkőzés sokkal különlegesebb, mint bármelyik másik találkozónk. Hosszú éveken át csak a második hely jutott nekünk, de az elmúlt időszakban egyre közelebb került egymáshoz a két csapat. Általában nüanszok döntik el a rangadókat, szerintem ez most sem lesz másképp – mondta. Kiemelte, szeretné, ha már fél órával a mérkőzés előtt megtelne a csarnok, hogy a szurkolók már a bemelegítéskor segítsék a szegedi játékosokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.