Hírzóna

Csónakot loptak Szentesen, amit később elástak egy kertben

Csónakot loptak Szentesen, amit később elástak egy kertben

2019. március 11., hétfő
Csónakot loptak Szentesen, amit később elástak egy kertben

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói gyanúsítottként hallgattak ki három helybeli férfit, akik egy alumínium csónakot vittek el a Kurca partjáról.

A 29, 30 és 34 éves gyanúsítottak február 26-án határozták el, hogy lemennek a Szentest átszelő főcsatornához és szereznek egy csónakot, amivel aztán horgászni tudnak. Egy stég mellett lévő alumínium ladikot választottak ki, amiről levágták a lakatot és gond nélkül bepakolták a kisteherautójukba. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akik gyanúsítotti kihallgatásukon részletes beismerő vallomást tettek. Ellenük dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a megtartott kutatás során az egyik férfi házának udvarán elásva találták meg a csónakot, amit lefoglaltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.