Hírzóna

Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy tiszaszigeti férfi ellen

Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy tiszaszigeti férfi ellen

2019. március 31., vasárnap
Cserbenhagyás miatt indult eljárás egy tiszaszigeti férfi ellen

A gyanú szerint ittasan, kábítószer hatása alatt gázolt el egy gyalogost szombat éjszaka Szeged-Szőregen egy tiszaszigeti férfi, aki a baleset után elhajtott a helyszínről, a férfit egy óra alatt elfogták - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a gyanú szerint a férfi röviddel éjfél előtt a Szerb utcában ütött el egy fiatal nőt, aki egy ott parkoló autóból szállt ki. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfi segítségnyújtás nélkül elhajtott. A terület körzeti megbízottainak egy órán belül sikerült beazonosítaniuk a sofőrt, aki a gyanú szerint vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene halálos közúti baleset okozásának vétsége, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás. MTI (Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.