Hírzóna

Baleset szemtanúit keresik a szentesi rendőrök

Baleset szemtanúit keresik a szentesi rendőrök

2019. március 25., hétfő
Baleset szemtanúit keresik a szentesi rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy autóvezető azonosításában, aki Szentes belterületén egy balesetet szenvedett segédmotor-kerékpárosnak ajánlotta fel segítségét.

A Szentesi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri annak a férfinak a jelentkezését, aki január 12-én a délelőtti órákban Szentesen gépjárműjével a Kiss Zsigmond utcán haladt a Sima Ferenc utca felől a Csongrádi út irányába, majd a Köztársaság utca és a Kiss Zsigmond utca kereszteződésénél megállt, ahol egy segédmotor-kerékpárjával elesett fiatalembernek ajánlotta fel segítségét. A rendőrség várja azon személyek jelentkezését is, akik látták a balesetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A körülmények tisztázása érdekében az érintettek jelentkezhetnek személyesen a Szentesi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (6600 Szentes, Kossuth Lajos u. 43.), bejelentés tehető telefonon a 06-63-561-310-es hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.