Szórakozás

Egy hétvégén kettő akció a környezetvédelem jegyében

Egy hétvégén kettő akció a környezetvédelem jegyében

2019. március 21., csütörtök
Egy hétvégén kettő akció a környezetvédelem jegyében
Mi szedjük! Idén is csatlakozik a Csongrád Megyei Kormányhivatal az országos programhoz, a „TE SZEDD!” önkéntes akcióhoz.

Hivatalunk elkötelezett a környezet- és természetvédelem iránt, ezért a hulladékgyűjtés alkalmával ismételten koordináló és vezető szerepet vállalva lépünk fel annak érdekében, hogy közösen tisztítsuk meg szűkebb-tágabb környezetünket. 2019. március 22-én, pénteken 9 órától Szeged több pontján, 4 helyszínen gyűjtjük a szemetet.

·Csavar sor, sétáló övezet

·Kukorica utca és a Gömöri utca közötti kiserdő

·Cserepes sor 47. (Vadaspark előtt)

·Szeged- Szentmihály (Holt-Tisza melletti terület) E mellett a Csongrád megyei kormányhivatal a szegedi Vadasparkban is ott lesz, mert avíz világnapja kapcsán a Csongrád Megyei Kormányhivatal arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy sok minden múlik azon, mit isznak a gyerekek. A Csongrád Megyei Kormányhivatal a Vadasparkkal együttműködésben készül egy óvodásoknak és iskolásoknak szóló programra 2019. március 22-én, pénteken. Egy egészségfejlesztő munkatárs a park területén 10-14 óra között játékos foglalkozás keretében vizes kísérletekkel, verskirakó, puzzle, színező és keresztrejtvény segítségével tart prevenciós foglalkozásokat, amelyek az ivóvízfogyasztás fontosságára és a csapvízre, mint biztonságos élelmiszerre hívják fel a figyelmet. Az előre bejelentkező csoportok ezen a napon, a Szegedi Vízmű Zrt. támogatása révén, fél áron látogathatják a Vadasparkot.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.