Közélet

A tarjániak is jobb életkörülmények közé kerülnek

A tarjániak is jobb életkörülmények közé kerülnek

2019. március 6., szerda
A tarjániak is jobb életkörülmények közé kerülnek

Szeged egyik legrégebben épült városrészében, Tarjánban is sok családot érint a kormány új, hétpontos családvédelmi akcióterve. Kothencz János önkormányzati képviselő szerint a rendelkezésekkel jobb feltételeket teremt a kormány a családalapításhoz - olvasható a Délmagyar cikkében.

A portálnak nyilatkozva a képviselő elmondta, akormány célja, hogy a családalapítás előtt álló fiatalok olyan támogatásokat kapjanak az otthonteremtéshez, a gyermekneveléshez, amelyek segítik őket abban, hogy igent tudjanak mondani a gyermekvállalásra. – Választókerületemben, Tarjánban rengeteg család él, több bölcsőde, óvoda és iskola van itt, amelyek maximális csoport- és osztálylétszámokkal működnek. Nagy részük uniós forrásból már vagy megújult, vagy folyamatban van a korszerűsítése – fogalmazott Kothencz Jáno. A belső-tarjáni városrészben ötven évvel ezelőtt, 1968-ban készültek el az első lakások, a város egyik legrégibb lakótelepe ez, eljárt felette az idő. A Zöld Város program keretében megújulnak a parkok és a játszóterek, parkolók épülnek, szebb környezetben és jobb életfeltételek között lakhatnak majd itt az emberek. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Kuklis István)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.