Hírzóna

22 illegális migránst kaptak el

22 illegális migránst kaptak el

2019. március 17., vasárnap
22 illegális migránst kaptak el

Tíz migráns gyalog, tizenkettő pedig egy tehervonaton megbújva próbált meg jogellenesen bejutni az országba Bács-Kiskun megyénél.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2019. március 17-én 0 óra 10 perckor Dávod külterületén 10 külföldit tartóztattak fel. A férfiak szír, iraki, illetve iráni állampolgárnak vallották magukat.

Három óra elteltével Kelebia Határrendés

zeti KirendeltségVasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő tehervonat átkutatása során 12 külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a vonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték a csoportokat az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.