Közélet

Vészhelyzet: az utcára folyik a szemét egy szentesi udvarból

Vészhelyzet: az utcára folyik a szemét egy szentesi udvarból

2019. február 18., hétfő
Vészhelyzet: az utcára folyik a szemét egy szentesi udvarból

Ember nagyságú szeméthegy gyűlik egy szentesi udvarban, a hulladékból már az utcára is jutott. A rendetlen szomszédot dolgos, segítőkész embernek tartják az utcabeliek, így egyelőre megértők, bár van, aki tart attól, hogy egyszer lángra kap a szemétkupac - írja cikkében a Délmagyar.

A lap egyik olvasója jelezte, hogy az egyik szentesi utcában tarthatatlanná vált a helyzet, az utcára dől már a sok szemét az egyik házból. A Gergely utcába kanyarodva gondosan ápolt porták, szépen elgereblyézett kertek fogadják a látogatót, egy ház előtt azonban nekünk is szemet szúr a hulladékkupac. A kerítésen átnézve még rosszabb a látvány: a lécek mögött legalább két méter magasságig tornyosul a műanyag, a fém, a fa és egyéb hulladék. A szeméthegy első ránézésre is tűzveszélyesnek tűnik, amellett, hogy az ilyen hely kedvelt tanyájuk a rágcsálóknak. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.