Hírzóna

Szomszédját rabolta ki egy szegedi férfi

Szomszédját rabolta ki egy szegedi férfi

2019. február 14., csütörtök
Szomszédját rabolta ki egy szegedi férfi

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát egy helybeli férfival szemben, aki műszaki cikkeket vitt el egy ingatlanból.

A 25 éves gyanúsított január 19-én este jutott be a fölötte levő szomszédja lakásába. Egy televíziót, illetve egy házimozi rendszert tulajdonított el, csaknem százezer forint értékben. A zsákmány egy részét a későbbiekben értékesítette. A rendőrök rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a megtartott kutatások során lefoglalták az ellopott műszaki cikkeket. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.