Közélet

Orbán: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

Orbán: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

2019. február 22., péntek
Orbán: az embereknek joguk van tudni, mire készül Brüsszel

Az európai parlamenti (EP) választás tétje a bevándorlás, az embereknek pedig joguk van tudni, mire készül Brüsszel - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Kijelentette: a kormány mostani tájékoztatókampányából a magyarok is megérthetik, milyen migrációs eszközöket akar bevetni Brüsszel. "A brüsszeli bürokraták terveit egy ilyen kampány leleplezi" - fogalmazott. Szavai szerint a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli többség növelni akarja a bevándorlást, ami azt jelentené, hogy Európa nem marad az európaiaké. A kormányfő azt is mondta, hogy Brüsszel semmilyen valóságos segítséget nem ad a nemzetállamoknak a határvédelemhez, ellenben olyan programokat hirdet meg, amelyekkel a migránsokat immár törvényesen szabályozott keretek között behozná az Európai Unióba.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.