Közélet

Márki-Zay bizalmasának lánya fillérekért jutott önkormányzati lakáshoz

Márki-Zay bizalmasának lánya fillérekért jutott önkormányzati lakáshoz

2019. február 26., kedd
Márki-Zay bizalmasának lánya fillérekért jutott önkormányzati lakáshoz
Az Origo által kikért ingatlan-nyilvántartási adatok szerint a hódmezővásárhelyi polgármester szocialista bizalmasának lányának nevére került egy értékesnek tűnő önkormányzati lakás. A lap cikke szerint árulkodó, hogy a város szívében elhelyezkedő, kétszobás, nagypolgári ingatlannak mindössze 7,6 millió forint volt a kikiáltási ára. Az erkölcsileg és politikailag erősen megkérdőjelezhető lépés rámutat arra, hogy a Márki-Zay Péter vezette csongrádi településen csúcson van a nepotizmus, a korábbi balliberális kormányok gyakorlata köszön vissza.

Márki-Zay Pétert, a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak nevezett szervezet elnökét mindössze egy éve választották meg Hódmezővásárhely polgármesterének, és az általa irányított város már mosta mintaképe lehetne a nepotizmusnak.

Az alábbi részletekből

kikerekedik egy olyan történet, amely megmutatja, hogyan játszana nagyban Márki-Zay Péter és bizalmasi köre, ha véletlenül lehetőséget kapna rá.

(Kiemelt kép: Vásárhely24)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.