Közélet

Könyvbörzét tartanak az egyetemi könyvtárban

Könyvbörzét tartanak az egyetemi könyvtárban

2019. február 20., szerda
Könyvbörzét tartanak az egyetemi könyvtárban

Könyvbörzét tartanak az egyetemi könyvtárban. Több ezer kiadványt árulnak csütörtökig pár száz forintért - olyanokat, amelyekre az intézménynek nincs szüksége. Aki szerencsés, fillérekért szerezhet be olyan szakirodalmat, amelyet már boltokban nem is lehet kapni - írja a Délmagyar.

A lap Csengődi Erika kommunikációs munkatárstól megtudta, több ezer kötetet árulnak a börze három napja alatt, minden reggel új készletet pakolnak ki. – Főleg irodalmi és nyelvészeti könyvekről van szó, több nyelven. Ezek olyan példányok, amelyek néhány hónapja érkeztek a könyvtárba, de nem tettük be az állományba, és más hazai könyvtáraknak sem kellettek. Ennek oka egyébként az, hogy ritkán kölcsönzik ki őket, tartalmilag elavultak, vagy már megfelelő mennyiség áll belőlük rendelkezésre. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.