Közélet

Két makói tűzoltó is elismerésben részesült

Két makói tűzoltó is elismerésben részesült

2019. február 21., csütörtök
Két makói tűzoltó is elismerésben részesült

A szervezetnél töltött tíz-, illetve húszéves áldozatkész munkája elismeréséül két tűzoltó is szolgálati jelet vehetett át a Makón - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

Ördögh István tű. alezredes, a szegedi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, valamint Balogh Róbert tű. alezredes, a makói tűzoltó-laktanya parancsnoka köszöntötte azokat a munkatársakat, akik idén februárban szolgálatuk kerek évfordulóját ünnepelték.

Mándoki Csaba

tű. törzsőrmester beosztott tűzoltóként szerelt fel tíz éve a makói laktanyába, tíz éve végzi azt a munkát, amire felesküdött: az életmentést. Eredeti szakmáját tekintve karosszérialakatos, amelyet jól tud hasznosítani a baleseteknél végzett mentéseknél. A törzsőrmester hosszú ideje bajtársai tisztelete és megbecsülése mellett végzi munkáját, aktívan részt vesz az újonnan érkezett tűzoltók felkészítésében.

Ratkay Csaba

tű. őrnagy 20 éve vette fel első szolgálati napját, szintén a makói laktanyában. Beosztott tűzoltóként kezdte meg munkáját, majd 2002-től négy éven át személyzeti feladatokat látott el. 2007-ben szolgálatparancsnoknak nevezték ki, azóta is ebben a munkakörben végzi feladatait. Két évtizedes szakmai tapasztalatának és nyugodt, összeszedett irányítói stílusának köszönhetően eredményesen vezeti a laktanya C szolgálati csoportját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.