Hírzóna

Két házba is betört egy csongrádi fiatal

Két házba is betört egy csongrádi fiatal

2019. február 8., péntek
Két házba is betört egy csongrádi fiatal

Két csongrádi ingatlanba is betört az a 18 éves helybeli férfi, aki ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A gyanúsított január 14-én délelőtt az ablakon keresztül, a szúnyoghálót leemelve jutott be egy lakóházba. Onnan készpénzt és fényképezőgépet tulajdonított el. Két héttel később egy másik családi ház konyhájából vitte el az asztalon hagyott mobiltelefont. A telefont azonban később a kerítésen keresztül visszadobta az ingatlan udvarába, tartva attól, hogy a készülékbe épített jeladó alapján nyomára akadhatnak a rendőrök. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A 18 éves férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.