Hírzóna

Két elcsent bicajt is megtaláltak a vásárhelyi zsaruk

Két elcsent bicajt is megtaláltak a vásárhelyi zsaruk

2019. február 6., szerda
Két elcsent bicajt is megtaláltak a vásárhelyi zsaruk

A bicikliket múlt héten tulajdonították el Hódmezővásárhelyen. A rendőrök mindkét esetben rövid időn belül megtalálták a lopott kerékpárokat, majd azokat visszaadták tulajdonosaiknak.

Az egyik kétkerekűt január 28-án délelőtt egy biciklitartóból vitte el egy 35 éves kecskeméti férfi. A gyanúsított a zárral rögzített első kereket pillanatok alatt kioldotta, majd a biciklit betette az autójába és elhajtott a helyszínről. Néhány nappal később egy 49 éves helybeli férfi az egyik ingatlan nyitott udvaráról tulajdonított el egy lezáratlan kerékpárt, amit másnap Bakson értékesített. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. A 35 éves kecskeméti férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsított kihallgatásán elismerte tettét. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek. A 49 éves hódmezővásárhelyi lakos ellen lopással szabálysértése miatt indult eljárás, míg akerékpárt megvásárló baksi férfinak orgazdaságszabálysértése miatt kell felelnie. Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a bicikliket lefoglalták és azokat visszaadták tulajdonosaiknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.