Közélet

Jót tett szomszédaival a robbantással fenyegetőző makói férfi

Jót tett szomszédaival a robbantással fenyegetőző makói férfi

2019. február 13., szerda
Jót tett szomszédaival a robbantással fenyegetőző makói férfi

Több mint egy évtizede teszi pokollá egy 18 lakásos makói társasház lakóinak életét egy férfi, aki miatt a napokban mentők, rendőrök és terrorelhárítók lepték el a Hunyadi utcát - legutóbb robbantással fenyegetőzött. Most úgy tűnik, van remény arra, hogy megoldódik a helyzet – írja a Délmagyar.

– Betörte a lakásom bejárati ajtajának az üvegét, de olyan is volt, hogy a lámpát verte szét a lépcsőházban – mondta a lapnak a makói Hunyadi utca egyik emeletes házában Schedl Henrik. Ő éppen szemben lakik azzal a férfival, aki miatt néhány nappal ezelőtt mentők, rendőrök és terrorelhárítók lepték el a Hunyadi utcát. A rendőrség az esettel kapcsolatban mindössze annyit közölt: egy személyt biztonsági intézkedéssel kórházba szállítottak. Azt már a ház lakóitól tudjuk, a férfi azzal fenyegetőzött, hogy fel fogja robbantani a lakást – ezért volt szükség a hatósági közbeavatkozásra. Az eset óta információink szerint kórházban ápolják. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Szabó Imre)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.