Hírzóna

Jó Reggelt Szeged! - Pistruiék sok milliós tartozást halmoztak fel

Jó Reggelt Szeged! - Pistruiék sok milliós tartozást halmoztak fel

2019. február 27., szerda
Jó Reggelt Szeged! - Pistruiék sok milliós tartozást halmoztak fel

Korábbi cikkünkben kiderítettük, hogy újabb kapcsolat látszik kialakulnia SZEVIÉP-milliárdos Pistrui és családja, valamint az önkormányzat között. Most azt is sikerült megtudnunk, hogy Pistruiék cége még a bérleti díjat sem fizette az önkormányzatnak, több mint 2 milliós tartozást halmoztak fel.

2,6 millió forint bérleti díjhátralékothalmozott fel a Pistruiék BENCZÚR 41 Kft.-je a Híd utca 6. szám alatti nem lakás célú ingatlanban – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, melyet

előző cikkünk

megírása után adtunk be. Az IKV érdeklődésünkre azt írta, felmondták a bérleti szerződést a céggel a tartozás miatt. A Rudi & Fickót a neve alapján, első hallásra nem lehet könnyen elhelyezni a szegedi vendéglátóhelyek tengerében.

Azonban, ha egyszer betér oda az ember, azonnal tudja, nincs másik ilyen a napfény városában.

Az olaszos ízekkel, erős pörkölésű kávéval, és jó időben az utánozhatatlan fagyival csábító helyre az teszi fel a koronát, hogy az ember a legjobb barátjával, a kutyájával is érkezhet.

Egyik kerékpáros olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Feketesas utcában az autósok gyakran veszélybe sodorják a két keréken közlekedőket

.

– Olvastam a forgalmi rendváltozásokkal kapcsolatos cikküket, annak kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy mikor kezdenek már végre valamit a Feketesas utca kaotikus közlekedési állapotával? – kezdte olvasói levelét Temesvári Gyula. – A téli időszakot leszámítva mindig kerékpárral szoktam közlekedni a városban, viszont lehetőség szerint a Feketesas utcát messziről elkerülöm, mivel már többször is kis híján elütöttek ott – folytatta. – Elképesztő, ami néha ott zajlik, az éppen parkolni készülő autósok gyakran figyelmen kívül hagyják a kerékpárosokat, és ez rendkívül balesetveszélyes.

A szegedi Fidesz a Kommunista Diktatúrák Áldozatainak emléknapja alkalmából megemlékezést szervezett a Glattfelder Gyula téri emlékműnél.

A megemlékezésen beszédet tartott Bartók Csaba, a helyi Fidesz elnöke, Kakas Béla, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke, valamint Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Rétvári a beszédében kiemelte, fontos, hogy Magyarország ne kövesse el azt a hibát amit 1959-ben, amikor a szociáldemokraták szövetkeztek a szélsőséggel.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.