Közélet

Jó Reggelt Szeged! - Luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép vezéreknek

Jó Reggelt Szeged! - Luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép vezéreknek

2019. február 15., péntek
Jó Reggelt Szeged! - Luxusra és egzotikus utakra is futotta a Szeviép vezéreknek

Dubaitól a Maldív-szigeteken át Milánóban töltötte az időt Pistrui László, a Szeviép-per harmadrendű vádlottja feleségével. Az erről készült fotókat a Pesti Srácok hírportálon jelentették meg csütörtökön. Pistruiról még festmény is készült.

A cikkben látható képeken

szerepel a Coco Beach-i búvárkodással egybekötött nyaralás a Maldív-szigeteken, amelynek az útiköltsége és a szállása két főre 4 millió forintba kerül a Pesti Srácok értesülései szerint.

Négy és félmilliárd forint kormányzati támogatásból válik meg gúnynevétől a Dög-Tiszának csúfolt holtág.

A munkálatokat a nyáron kezdik a víz leengedésével, majd a felgyülemlett iszap kikotrásával.

B. Nagy László országgyűlési képviselő a holtág rehabilitációja kapcsán elmondta, ez a beruházás nemcsak a folyószakasz rehabilitációját jelenti, hanem a partrekonstrukciót, műtárgyaknak, új műtárgyaknak az elhelyezését. “A mostani vízszennyező forrás az egy fóliaházas, üvegházas ipari terület, annak a szennyvíz-kezelését is meg fogja oldani” – magyarázta.

Dmitrij Zsitnyikov, a MOL-Pick Szeged orosz válogatott irányító-átlövője 2021-ig meghosszabbította szerződését a Tisza-parti együttessel.

Dimitirij Zsitnyikov 2017-ben a lengyel Wisla Plock csapatától szerződött a MOL-Pick Szegedhez. Eddig összesen 146 alkalommal volt eredményes a szegedi csapatban.

Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged válogatott átlövője nyártól a Grundfos Tatabánya csapatát erősíti majd.

„A Tatabánya tavaly nyáron került képbe.Matics mester, hívott fel telefonon, hogy igazoljak az ő csapatába. Ekkor azonban még egyéves szerződés kötött a Tisza-parti gárdához. Decemberre viszont kiderült, jelenlegi klubom nem ajánl újabb megállapodást. A posztomra újabb játékost igazoltak, így legfeljebb a harmadik jobbátlövő lehetnék, holott én mindenképpen játszani szeretnék, és minél több időt tölteni a pályán. Erre új csapatomban több alkalmam nyílik.” – nyilatkozta Balogh

a tatabányai klub honlapjának.

Ha még több hírre szomjazik, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.