Közélet

Huszonöt vámost keresnek Röszkére

Huszonöt vámost keresnek Röszkére

2019. február 6., szerda
Huszonöt vámost keresnek Röszkére

25 pénzügyőri állást hirdetett meg a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága. A hirtelen üresedés összefüggésben van azzal, hogy nyár óta nyomoznak a röszkei vámosok ügyében hivatali vesztegetés miatt; eddig negyvennyolc embert hallgattak ki - írja a Délmagyar.

Állást kínál

a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága, 25 embert alkalmazna vám- és pénzügyőri ügyintézőként a röszkei határkirendeltségen. A hivatal portálján január 18-tól olvasható ajánlat teljes munkaidős, hivatásos szolgálati jogviszonyú foglalkoztatást kínál. A lap szerint a feltűnően nagy üresedés minden bizonnyal összefüggésben van azzal, hogytavaly nyár óta nyomoznak a röszkei vámosok ügyében, ésnovember második felében újabb tizenöt embert állítottak elő. Az ügyészség hivatali vesztegetés elfogadása miatt vizsgálódik – eddig összesen negyvennyolc embert hallgattak ki. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.