Közélet

Hollik István: egyértelmű üzenetet kell küldeni Botka Lászlónak

Hollik István: egyértelmű üzenetet kell küldeni Botka Lászlónak

2019. február 22., péntek
Hollik István: egyértelmű üzenetet kell küldeni Botka Lászlónak

Látja az ellenzék, hogy a határvédelem működik, ezért megpróbálják elvenni a kormány álláspontját – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő a KDNP Csongrád megyei alapszervezetének székházában pénteken.

Magyarország és Európa jövője címmel tartott nyilvános fórumot Hollik István kormányszóvivő pénteken. Az esemény előtt Hollik újságírói kérdésre elmondta, az ellenzéki pártok álláspontjának változása azzal magyarázható, hogy mindenki számára látható a határvédelemmel elért hatás, ezért megpróbálják elvenni a kormányzati álláspontot a téma kapcsán.

"Szegeden nagy jelentősége van az előttünk álló választásnak, hiszen ha a városban élők azt szeretnék, hogy Magyarországon és Szegeden se legyen bevándorlás, akkor egyértelmű üzenetet kell küldeniük Botka László számára, hiszen tudjuk azt, hogy Botka egy bevándorlás párti politikus, aki beengedné a bevándorlókat Szegedre" – jelentette ki a kormányszóvivő. Hollik kitért a hetekben bejelentett családtámogatási akcióra is. "Magyarországon több gyermeket vállalnának az emberek, mint amennyit végső soron ténylegesen vállalnak. Nem kötelező gyermeket vállalni, de szeretnénk támogatni, ha valaki úgy döntene" – fogalmazott. A fórumról készült élő bejelentkezésünket

itt

megtekintheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.