Sport

Gond nélkül nyert a MOL-Pick Szeged

Gond nélkül nyert a MOL-Pick Szeged

2019. február 5., kedd
Gond nélkül nyert a MOL-Pick Szeged

Különösebb megerőltetés nélkül, 33-22 hozta a kötelező győzelmet a tabella éllovas MOL Pick Szeged a negyedik Balatonfüred ellen.

A mérkőzés előtt a MOL-Pick Szeged vezetősége köszöntötte mindkét csapatból a világbajnokságon pályára lépett játékosokat, valamint a balatonfüredi kispadon Csoknyai István magyar szövetségi kapitányt és Szathmári Jánost kapusedzőt. Az ünnepi hangulatnak gyorsan véget vetettek a Sigurmannson góljával vezetést szerző hazaiak, akik villámléptekkel távolodtak ellenfelüktől. Az egyre magabiztosabb előnyt kiépítő szegediek ellen az időkérés sem segített Balatonfüredi oldalon, félidő végét megnyomva 17-10-nél mehettek pihenni a csapatok. A világbajnokságon a magyar válogatottban is szerephez jutó Szita Zoltán két góljával a fürediek nyitották jobban a második játékrészt, de nem volt ok az aggodalomra szegedi oldalon- nagyon gyorsan vissza tudták állítani a 6-7 gólos különbséget. A mérkőzés utolsó szakaszában egyetlen kérdés maradt, tíz gól fölött lesz a különbség a két csapat között vagy sem. A teljesen elfáradó Balatonfüred ellen ez is összejött, 11 góllal, 33-22-re nyert a Szeged. A MOL-Pick Szeged vasárnap legközelebb vasárnap lép pályára, 17 órától a Celje otthonában a Bajnokok Ligájában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.