Közélet

Egy napja nem működik a lámpa a Budapesti és Dorozsmai út kereszteződésében

Egy napja nem működik a lámpa a Budapesti és Dorozsmai út kereszteződésében

2019. február 20., szerda
Egy napja nem működik a lámpa a Budapesti és Dorozsmai út kereszteződésében

Szegeden az M5-ös és M43-as autópályákat a várossal összekötő, az 5-ös főúton található Budapesti út – Dorozsmai út kereszteződésében műszaki hiba miatt 2019. február 19-e, kedd óta nem működik a forgalomirányító jelzőlámpa, még az ilyen esetekben megszokott figyelemfelhívó sárga villogó üzemmód sem.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a társszervek munkatársaival haladéktalanul megkezdték a hiba okának feltárását, de az eddigi információk alapján a helyreállítás több időt vesz igénybe, mivel többek között 300 méternyi, nemcsak állami területet érintő betápláló vezeték kimérésére lesz szükség. A társaság arra kéri a járművezetőket, tekintettel a csomópont speciális geometriai kialakítására, melynél nemcsak a fő, hanem az alárendelt irányokból is jelentős a forgalom, hogy a szokásosnál is nagyobb figyelemmel, a meglévő jelzőtáblák utasításainak megfelelően közlekedjenek a kereszteződésben. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a társszervek szakemberei a helyreállítási munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.