Közélet

Az emberi mulasztás okozza a legtöbb tűzkárt

Az emberi mulasztás okozza a legtöbb tűzkárt

2019. február 27., szerda
Az emberi mulasztás okozza a legtöbb tűzkárt

Bár a hazai ügyfelek meglehetősen aktívak a biztosítási piacon, mégis hozzávetőleg egymillió ingatlan nincs biztosítva - írja a Magyar Nemzet.

Pedig a lakások védelmére kidolgozott konstrukciók között már a legegyszerűbbek is fedezetet nyújtanak a tűz- és elemikár-kockázatok mellett már csőtörés-, betöréses lopás- vagy üvegtöréskárokra, a legkülönbözőbb kiegészítő biztosításokkal spékelve meg azokat. Az őszi-téli időszakban, amikor sokat tartózkodunk az otthonunkban, a leggyakoribbak a tűzeset okozta károk. A katasztrófavédelem adatai szerint idén januárban és február első heteiben minden órára jutott egy tűzeset — osztotta meg a legfrissebb tapasztalatokat a Magyar Nemzettel Molnos Dániel, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) főtitkára. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Rosta Tibor/MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.