Sport

A hetedik helyért játszhat magyar válogatott a papi futsal Eb-n

A hetedik helyért játszhat magyar válogatott a papi futsal Eb-n

2019. február 27., szerda
A hetedik helyért játszhat magyar válogatott a papi futsal Eb-n

A hetedik helyért mérkőzhet a magyar válogatott a Montenegróban zajló papi futsal Európa-bajnokságon, miután a selejtezőkör megnyerését követően – büntetőkkel – 7:6-os vereséget szenvedett Portugáliától, ezt követően pedig a csoportmeccsen már legyőzött Romániával szemben 1 góllal alul maradt.

A magyar papi válogatott csoportmérkőzései, Ulcinj:

Magyarország – Csehország 5:0

Magyarország – Szlovénia1:0

Magyarország – Románia1:0

Három győzelmével a kvartett élén végzett nemzeti együttesünk, amely a folytatásban a B csoport 2. helyezettjével, a tavalyi EB ezüstérmes Portugáliával találkozott.

A végig kiélezett, a rendes játékidőben döntetlenre végződő találkozó kimeneteléről büntetők döntöttek, amelyben a portugálok bizonyultak jobbnak. Majd a keddi játéknap zárásaként következtek ismét a románok, akik ezúttal nem engedték kiénekelni a sajtot a szájukból.

Vereségével a magyar papi válogatott a 7 helyért játszhat.

Magyarország – Portugália 1:1(büntetőkkel 6:7)

Magyarország – Románia 1:2

Ma pihenőnap lesz a kontinenstornán, majd csütörtökön délután folytatódik a mérkőzéssorozat. A Bozóky Imre irányította magyar papi válogatott a 7. helyért Barban játszik, az ellenfélről később tájékoztatjuk a szerkesztőséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.