Hírzóna

Zsarolókat fogtak Vásárhelyen

Zsarolókat fogtak Vásárhelyen

2019. január 4., péntek
Zsarolókat fogtak Vásárhelyen

A hódmezővásárhelyi nyomozók néhány órán belül elfogták és őrizetbe vették azt a három helybeli férfit, akik egy kerékpárost tartóztattak fel és fenyegettek meg pénzszerzés reményében.

A férfiak január 3-án a kora délutáni órákban, a Janáky és Dobó Katalin utca kereszteződésében állították meg az arra bicikliző sértettet. Körbevették a kerékpárost és közölték a férfival, hogy csak akkor engedik tovább, ha az átadja nekik a nála lévő pénzt. A sértettnek azonban sikerült elmenekülnie. A rendőrök a bejelentést követő néhány órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket előállítottak a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A három terhelt ellen zsarolás bűntett kísérlete, valamint személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.