Hírzóna

Végiglopta a fél Dél-Alföldet egy tolvaj

Végiglopta a fél Dél-Alföldet egy tolvaj

2019. január 17., csütörtök
Végiglopta a fél Dél-Alföldet egy tolvaj

A makói nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 44 éves férfit, aki hat alföldi városban lopott parkoló gépkocsikból.

A gyanúsított a tavalyi év végétől január 6-ig Makón, Szegeden, Kecskeméten, Kiskunfélegyházán, Kiskunhalason, valamint Cegléden szupermarketek parkolójában álló nyitott autókból több pénztárcát és táskát tulajdonított el, amíg a sértettek a bevásárlókocsikat a helyükre tolták. A férfi elsősorban a készpénzt vitte el. Előfordult azonban, hogy az ellopott bankkártyával és a mellette levő PIN-kóddal készpénzt vett fel bankautomatából. Egyébként a táskákat, a pénztárcákat és a bennük talált személyes iratokat a feltételezett elkövető eldobta. A rendőrök azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szegedi férfit, akit kihallgattak. Ennek során beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.