Hírzóna

Sört, közúti jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

Sört, közúti jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

2019. január 16., szerda
Sört, közúti jelzőtáblát és biciklit is lopott egy tolvaj Vásárhelyen

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a kecskeméti férfival szemben, aki több üveg sört, közúti jelzőtáblát, kerékpárt és egy benzinmotoros fűkaszát lopott el Hódmezővásárhelyen.

A 48 éves férfi 2018 augusztusában egy családi házból kerékpárt, szeptember 2-án egy építési területről több közlekedési jelzőtáblát vitt el. Két nappal később az utcáról egy benzinmotoros fűkaszát és egy újabb kerékpárt lopott, a rajta található vászontáskában lévő sörrel együtt. A rendőrök a férfi hódmezővásárhelyi tartózkodási helyén az eltulajdonított táblákat, bicikliket és szerszámgépet megtalálták, majd lefoglalták. A feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.