Közélet

Sikeres volt a szegedi állatvédők adománygyűjtő akciója

Sikeres volt a szegedi állatvédők adománygyűjtő akciója

2019. január 21., hétfő
Sikeres volt a szegedi állatvédők adománygyűjtő akciója

A Vackoló Állatvédő Egyesület javára szervezett állateledel- és egyéb adománygyűjtést Szegeden az Országos Állatvédelmi Alapítvány.

Az Országos Állatvédelmi Alapítvány a napokban értesült arról, hogy a Vackoló Állatvédő Egyesület menhelye kigyulladt és több kennel megsérült, tápok égtek el és fontos felszerelések. Az alapítvány azonnal megszervezte az állateledel- és egyéb adománygyűjtést szombat délutánra Szegeden, a Tesco Extra Áruházba, ahol az állatbarátok állateledelt, cicaalmot és egyéb tárgyi adományt ajánlhattak fel a menhely megsegítésére. Balogh Ernő alapító és Győri Hajnalka állatvédő elmondták, nagyon sok segítőkész és tenni akaró emberrel találkoztak a gyűjtés folyamán, akik gondolkodás nélkül segítséget nyújtottak és adományoztak. Ezúton is köszönik a sok-sok támogatást. A szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány célul tűzte ki a többi között az állatvédelmi szervezetek, menhelyek és állatotthonok segítését és támogatását is.

(Forrás: Országos Állatvédelmi Alapítvány)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.