Közélet

Orbán Viktor tartja az idei első Kormányinfót

Orbán Viktor tartja az idei első Kormányinfót

2019. január 9., szerda
Orbán Viktor tartja az idei első Kormányinfót

Az ECHO TV Napi aktuális című műsorának keddi adásában Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára megerősítette az Origo azon információját, miszerint Orbán Viktor miniszterelnök fog válaszolni a kérdésekre az idei első Kormányinfón, csütörtökön - írta a Magyar Idők.

A miniszterelnök korábban kijelentette, hogy minden évben fog egy nagy sajtótájékoztatót tartani, ahol az újságírók kérdezhetnek tőle. Erre több nemzetközi példa is van, hasonló sajtótájékoztatót tart az amerikai elnök, Vlagyimir Putyin és Benjamin Netanjahu is. Az, hogy az év első Kormányinfóját a miniszterelnök tartja, logikus lépés, az Origo információ szerint ebből hagyományt akar teremteni Orbán Viktor, ahogy az évértékelőből is ő csinált hagyományt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.