Közélet

Orbán: nincs értelme részt venni egy Soros-féle szeánszon

Orbán: nincs értelme részt venni egy Soros-féle szeánszon

2019. január 25., péntek
Orbán: nincs értelme részt venni egy Soros-féle szeánszon

Mindig ott voltunk, ha védeni kellett a magyar érdekeket, de egy ilyen eseményhez nem asszisztálunk – mondta Orbán Viktor azzal kapcsolatban, hogy Magyarország nem vesz részt a jövő heti európai parlamenti vitán - írja a Híradó.

A lap szerint aminiszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! cím műsorában úgy fogalmazott: „egy olyan vita előtt állunk, ami egy kampányesemény, amikor nincs értelme vitatkozni akkor nem kell vitatkozni”. Szerinte a jövő heti uniós vita „egy Soros György-féle szeánsz lesz és ebben a vitában nincs értelme részt venni”. Orbán Viktor hangsúlyozta: mindig elmegy oda ahol a magyar nemzeti érdekért vagy becsületért kell harcolni, de ebben a vitában nincs értelme részt venni, mert kampányesemény, és ezek az emberek 5 hónap múlva nem lesznek sehol, „ez egy kifutómodell” – írja a

hirado.hu

. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.