Politika

Nem veszik fel a parkolóbérleteket a Fidesz-KDNP képviselői

Nem veszik fel a parkolóbérleteket a Fidesz-KDNP képviselői

2019. január 4., péntek
Nem veszik fel a parkolóbérleteket a Fidesz-KDNP képviselői

A szegedi Fidesz-KDNP egyhangúlag úgy döntött, hogy képviselői nem veszik fel a városháza által biztosított parkolókártyákat, amíg kaotikus és törvényellenes a parkolókártyák osztogatása a szocialista városházán- írja közleményében a Fidesz és a KDNP.

A közlemény megjegyzik, hogy a "parkolóügyben" első fokon hűtlen kezelésért börtönbüntetésre ítélte Botka László polgármester bizalmasait, Solymos László alpolgármestert, a polgármesteri hivatalt vezető címzetes főjegyzőt, Mózes Ervint, kabinetfőnökét, Kalmár Gábort. Hangsúlyozzák, hogy

„a szocialisták jogellenesen és felhatalmazás nélkül boldog-boldogtalannak osztogatják a parkolóbérleteket, olyanoknak is, akiknek nincs köze a városhoz, vagy nem látnak el közfeladatot".

"Arra szólítjuk fel a szocialista városvezetést és a szocialista önkormányzati képviselőket, kövessék a példánkat, és ne vegyék fel a nekik szóló parkolóbérleteket. Egyben felszólítjuk Botka Lászlót, hagyja abba a titkolózást, és 2002-től 2019-ig hozza nyilvánosságra a teljes VIP-listát, és politikustársaival adjon számot arról is, miért járt nekik esetenként évi két-három parkolóbérlet, és azt a valóságban ki használta fel." – zárul a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.