Hírzóna

Munkavédelmi nyílt nap Szegeden

Munkavédelmi nyílt nap Szegeden

2019. január 11., péntek
Munkavédelmi nyílt nap Szegeden

Országosan több mint 16 ezer, míg Csongrád megyében több mint 700 munkabaleset történt a harmadik negyedév végéig, ezek közül országos adatokat tekintve 56, Csongrád megyében 1 volt halálos.

A balesetek megelőzésének elősegítéséért a Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatal Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztály Munkavédelmi és Munkaügyi Osztálya, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös Munkavédelmi Nyílt Napot tart január 15-én Szegeden, a Kamarai Székházban. Az esemény célja segíteni a megye munkáltatóit abban, hogy a munkavédelmi tudatosság magasabb szintre emelkedjen, hozzájárulva a munkahelyi balesetek elkerüléséhez. Az eseményen olyan foglalkoztatók mutatkoznak be, ahol a biztonság alapvető érték a vállalkozás tevékenysége során. A jó gyakorlatokat a MARS Magyarország Kisállateledel Gyártó Kft., a MONSANTO Hungária Kft., valamint az Országos Munkavédelmi Bizottság képviselői osztják meg a résztvevőkkel. Emellett a résztvevők a 2019. évi országos munkavédelmi hatósági tervről, valamint a munkavédelmi ellenőrzési irányelvekről is tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.