Közélet

Kukákat hajigáltak a Tiszába Szegeden

Kukákat hajigáltak a Tiszába Szegeden

2019. január 25., péntek
Kukákat hajigáltak a Tiszába Szegeden

A Délmagyar egyik olvasója panaszkodott arra, hogy Szegeden, a belvárosban eltűntek az utcai szemetesek. Hiába fordult hónapokkal ezelőtt a környezetgazdálkodási céghez, válaszra sem méltatták - olvasható a lap cikkében.

Szőnyi Etelkától érkezett levél a portálhoz, amelyben a belvárosi utcai szemétgyűjtők hiányát kifogásolta. Etelka még tavaly november 13-án írt panaszlevelet a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-nek, azóta nemhogy hulladékgyűjtőt nem kapott a környék, de még válaszlevélre sem méltatták. Nem érti, vajon akkor miért tart fenn panaszbejelentési lehetőséget a cég. Az olvasó levelében azzal fordult a környezetgazdálkodási céghez, hogy az elmúlt 2-3 évben szűk környezetében több utcai szemétkosár tűnt el. Térképet is mellékelt leveléhez, amelyben bejelölte azok helyét a Tisza Lajos körúton, a Dózsa utcán és a Stefánián. – Jó állapotú gyűjtőedényt nem szerelünk le csak azért, hogy ne legyen. Ha eltűnik a hulladékgyűjtő, az mindig tőlünk független, külső ok, rongálás vagy lopás miatt fordul elő. Egyes edények teljesen eltűntek, míg pár darabot a helyszínen vagy a környékén, a Tiszában, a Tisza-parton, a Stefánián találtunk meg igen rossz állapotban - fogalmazottMakrai László, aSzegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.