Hírzóna

Két rablót is elkaptak a makói zsaruk

Két rablót is elkaptak a makói zsaruk

2019. január 23., szerda
Két rablót is elkaptak a makói zsaruk

A nyomozók őrizetbe vettek egy 45 éves férfit, aki több, felújítás alatt levő házba tört be Makón és Szegeden. Két alkalommal magyarcsanádi társa segítette a bűncselekmények elkövetésében.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2018 augusztusa és decembere között a nyílászárók befeszítésével jutott be makói és szegedi ingatlanokba, ahonnan készpénzzel, szerszámgépekkel és csapteleppel távozott. A megyeszékhelyen elkövetett bűncselekményekben 38 éves társa is közreműködött. A makói nyomozók mindkettőjüket elfogták, gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. A rendőrök a két férfinál tartott kutatás során az eltulajdonított műszaki cikkek jelentős részét lefoglalták. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A nyomozók a 45 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.