Egészség

Kamu Facebook-oldal él vissza egy vásárhelyi kórház nevével

Kamu Facebook-oldal él vissza egy vásárhelyi kórház nevével

2019. január 24., csütörtök
Kamu Facebook-oldal él vissza egy vásárhelyi kórház nevével

A CSMEK Hódmezővásárhely-Makó tabuk nélkül nevű Facebook-oldal nem a kórházé. Valaki visszaél a névvel, álhíreket terjeszt, rossz hírét kelti az egészségügyi intézménynek. A kórház jogi lépéseket tesz - írja a Délmagyar.

A lap szerint aCSMEK Hódmezővásárhely–Makó tabuk nélkül nevű Facebook-oldalon valaki folyamatosan rossz hírét kelti az intézménynek. Legutóbb azt írta az oldal kezelője: „beigazolódni látszik, hogy tényleg az életével játszik az, aki a hódmezővásárhelyi kórházban szeretne gyógyulni". A névtelenségbe burkolózó szerző súlyos vádakat fogalmazott meg a kórház gyermekosztályáról, az ott dolgozó orvosokról, nővérekről. – Mi is szembesültünk ezzel a közösségi médiában felbukkanó hírrel, illetve azzal, hogy intézményünk nevével visszaéltek. Az említett oldal soha nem volt kórházunk hivatalos oldala – válaszolta megkeresésünkre Kallai Árpád, a CSMEK Hódmezővásárhely–Makó főigazgatója. – Minden dezinformáció, az intézmény lejáratását célzó megnyilvánulás veszélyes cselekedet. Mi azért tevékenykedünk, hogy az emberek visszanyerjék az egészségüket, küzdünk az életükért. Ez a dolgunk, nem pedig az, hogy álhíreket, szándékosan torzított információkat magyarázzunk. Mint ahogy eddig is, ezután is minden lehetséges jogi eszközt megragadunk, hogy az ilyen és ehhez hasonló cselekedetek ellen fellépjünk. Ebben az esetben is megtesszük a szükséges lépéseket – jelentette ki a főigazgató. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.