Gazdaság

Ipari parkot hozhatnak létre Üllésen

Ipari parkot hozhatnak létre Üllésen

2019. január 9., szerda
Ipari parkot hozhatnak létre Üllésen

Sok pénzt nyert Üllés egy újabb pályázaton, és azt találták ki, hogy egy ipari parkot hoznak létre belőle. A polgármester szerint biztosan lesznek vállalkozások, amelyek bérelnek területet a parkban - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintújabb nagy fába vágta a fejszéjét az üllési polgármester és a képviselő-testület: egy ipari parkot hoznak létre a település határában. Nagy Attila Gyula polgármester a Délmagyarországnak elmondta, hogy 150 millió forintot nyertek a beruházásra. A területet az önkormányzat megvásárolta, és jelenleg már készülnek a műszaki rajzok, a földmérők is dolgoznak, és aki Szeged felől érkezik Üllésre, azt is láthatja, hogy töltik fel a terepet. A polgármester egyébként nem tart attól, hogy üresen áll majd a park. Megtudtuk tőle, hogy eddig öt vállalkozás jelezte, hogy oda szeretne települni. Első körben természetesen üllési cégeket kerestek meg, amelyekről tudták, hogy kezdik kinőni a mostani telephelyeket. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.