Hírzóna

Idős férfit rabolt ki egy nő Szegeden

Idős férfit rabolt ki egy nő Szegeden

2019. január 30., szerda
Idős férfit rabolt ki egy nő Szegeden

A külvárosban vette el egy idős férfi pénzét egy helybeli nő Szegeden. A gyanúsított rövid időn belül már rendőrkézen volt.

A 29 éves nő január 29-én 11 óra körül szóba elegyedett a sértettel, akinek a nyitott táskájában meglátta a pénztárcáját, amelyet megpróbált elvenni. Az idős férfi megragadta a feltételezett elkövető kezét, hogy megakadályozza ebben. A nő ekkor megkarmolta a sértett arcát, kiszabadította magát és a tárcával elfutott. Útközben a bankjegyeket kivette, a többit eldobta. A férfi az eset során könnyebben sérült. A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül azonosították, majd elfogták a nőt, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte tettét. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók őrizetbe vették, és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.