Gazdaság

Ezermilliárd forintnyi hitelhez juthatnak a kisvállalkozások

Ezermilliárd forintnyi hitelhez juthatnak a kisvállalkozások

2019. január 4., péntek
Ezermilliárd forintnyi hitelhez juthatnak a kisvállalkozások

Már kérhetik a növekedési hitelprogram fix változatát a kis- és középvállalkozások, a finanszírozás hosszú lejáratban, változatlan kamatfeltételek mellett vehető igénybe. Az ezermilliárdos hitelkeret mellett hasonló mértékű pályázati pénz is segíti a vállalkozásokat, elsősorban a technológiai javuláshoz, innovációhoz kapcsolódó fejlesztéseikhez–írja a Magyar Idők.

A lap szerint mostantól elérhető a növekedési hitelprogram fix (NHP fix), amely ezermilliárd forint keretösszegből kínál fix kamatozású, kiszámítható forrást a hazai kis- és középvállalatoknak. A 2013-ban elindított növekedési hitelprogram előző három szakaszának hatása a mai napig érezhető a vállalati hitelezési piacon, és az NHP fixnek hasonlóan fontos szerepe lehet a következő években. A Budapest Bank mintegy 245 milliárd forint összegben finanszírozta a magyar kis- és középvállalatokat a program részeként. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.