Közélet

Eddig több mint egy tucat rémült kutyát mentettek Vásárhelyen

Eddig több mint egy tucat rémült kutyát mentettek Vásárhelyen

2019. január 4., péntek
Eddig több mint egy tucat rémült kutyát mentettek Vásárhelyen

Ezen a szilveszteren is nagyon sok kutya indult világgá félelmében. A tűzijátékok minden irányból durrogtak, az ebek pedig akár több kilométerre is elinaltak az otthonuktól. Hódmezővásárhelyen Göncz Gábor és segítői 15 kutyát mentettek – írja a Délmagyar.

– Kemény napok állnak mögöttünk. Voltak elütött kutyák, zsákban kidobott, ugyancsak élettelen macska. Nagyon sok kóbor ebbel találkoztunk. Nekünk még nem ért véget a szilveszter. Sok kutya annyira megijedt a durranásoktól, hogy elbújt, és csak napokkal később merészkedik elő a rejtekhelyéről – nyilatkozta Göncz Gábor vásárhelyi állatvédő a lapnak. A férfi nyolc éve foglalkozik állatvédelemmel. Öt éve hozta létre az Állatmentés Örökké Természet- és Állatvédő Egyesületet. Ő keltette életre, ugyancsak fél évtizede, a szilveszteri járőrszolgálatot is. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.