Hírzóna

Döglött marhákat találtak újévkor Vásárhelyen egy út mellett

Döglött marhákat találtak újévkor Vásárhelyen egy út mellett

2019. január 4., péntek
Döglött marhákat találtak újévkor Vásárhelyen egy út mellett

Megbotránkoztató, döbbenetes látvány tárult január elsején a Hódmezővásárhelyre érkezők elé. Az ATEV elé valakik odadobtak két elpusztult és már erősen felfúvódott szarvasmarhát. A cég kamerát szerel fel a hasonló esetek elkerülése érdekében– írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintaz elpusztult állatok mély megbotránkozást keltettek az arra járókban az új év első napján. Az egyik szarvasmarha lábai az ég felé meredeztek, mindkét jószág felfúvódott. Egy disznótetem is hevert mellettük. Az autósok lassítottak, csóválták a fejüket, szörnyülködtek. – Ezek a szerencsétlen jószágok korábban hasznot hajtottak a gazdájuknak. Nem ezt érdemelték holtukban, hogy csak így idedobja őket – mondta egy férfi, aki megállt, amikor látta, hogy a portál munkatársai fotózzák az ATEV előtti látványt. Mivel január 1-je az ATEV Zrt.-nél is munkaszüneti nap volt, így január 2-án, a hajnali munkakezdéskor kerültek az állati hullák a megfelelő helyre. – Hajnalban, amikor munkába érkeztem, én is ezzel a látvánnyal szembesültem – mondta Vígh Róbert, az ATEV Zrt. vásárhelyi telephelyének igazgatója. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Kovács Erika)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.