Szórakozás

Új rekordot dönt a szegedi vadaspark

Új rekordot dönt a szegedi vadaspark

2018. december 6., csütörtök
Új rekordot dönt a szegedi vadaspark

Nagyjából 230 ezren látogatnak ki idén év végéig a Szegedi Vadasparkba, amelynek jegybevétele– új látványosságának, az elefántháznak köszönhetően– egyharmadával nőtt. A gyűjteményt mindig úgy bővítik, hogy a közönségkedvencek mellett a védelemre szoruló vagy más szempontból érdekes állatokból is egyre több legyen– írja a Délmagyar.

A lapnak nyilatkozva Veprik Róbert, a vadaspark igazgatója elmondta, hogy évvégéig nagyjából 230 ezer látogatóra számítanak, ami új rekord az intézmény életében. – 30 százalékkal nőtt a jegybevételünk is, ami alapvetően az indiai elefántok érkezésének, illetve az elefántbemutató megnyitásának köszönhető. Idén nagyjából nettó 300 millió forintos jegybevételünk lesz, amihez még hozzáadódik az ajándékbolt és a büfék forgalma, a táborokból, illetve egyes állatok értékesítéséből származó összeg. Az a távlati célunk, hogy a vadaspark amellett, hogy mindig új és érdekes látnivalókat kínál a vendégeinknek, önfenntartó legyen, és ne kerüljön túl sokba a városnak– fogalmazott. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.