Hírzóna

Több kocsit feltört, de lebukott a szentesi garázda

Több kocsit feltört, de lebukott a szentesi garázda

2018. december 14., péntek
Több kocsit feltört, de lebukott a szentesi garázda

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

A feltételezett elkövető szeptember 1-jén reggel két ház ablakát betörte és egy üzlet kirakatába beleütött. Néhány napon belül egy gépkocsit is megrongált, másik kettőt pedig feltört, azokból hangfalat, valamint pénztárcát vitt el, személyes iratokkal és készpénzzel. A gyanúsított decemberben további két jármű ajtaját is felfeszítette, amelyekből készpénzt, dohányt, cigarettatöltőt, műszaki cikket, ruhaneműt és élelmiszereket vett ki. A rendőrök a 22 éves férfit elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság, rongálás és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.