Közélet

Szerb és román kollégáival tárgyalt Dakos József megyei rendőrfőkapitány

Szerb és román kollégáival tárgyalt Dakos József megyei rendőrfőkapitány

2018. december 10., hétfő
Szerb és román kollégáival tárgyalt Dakos József megyei rendőrfőkapitány

Szerb és román partnereivel is tárgyalt a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közelmúltban kinevezett vezetője. Dakos József rendőr dandártábornok Szegeden fogadta határon túli partnereit.

A szerb féllel december 3-án találkozott a Csongrád megyei rendőrfőkapitány. A partnerek közül a szerb rendőrség Szabadkai Regionális Központjának vezetője, a Szabadkai Rendőr Igazgatóság idegenrendészeti osztályvezetője, a Belgrádi Határrendészeti Igazgatóság főfelügyelője, és a Horgos Határ Állomás Parancsnoka ült tárgyalóasztalhoz. A román delegáció december 7-én látogatott el a megyei főkapitányságra. A találkozón a Nagyváradi és a Temesvári Területi Határrendőr Felügyelőség, valamint az Arad és a Temes Megyei Rendőr Felügyelőség vezetői vettek részt. A megbeszéléseken értékelték a jelenlegi szakmai együttműködést, és felvázolták a 2019. évi főbb közös feladatokat. Az ünnepekhez kapcsolódó határforgalom-ellenőrzéssel összefüggő közös teendőket is részletesen egyeztették, a dinamikusan megnövekvő forgalom kezelésére tekintettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.